Open Vld Aarschot lanceert “Aarschot spreekt”

Vrijdag 21 oktober geeft Open Vld Aarschot de aftrap van Aarschot Spreekt! Dat is de allereerste grootscheepse bevraging over het leven in Aarschot. Alle inwoners van Groot-Aarschot krijgen die dag een enquête in de bus en kunnen ook online via www.aarschotspreekt.be hun mening geven. De enquête bevat 13 vragen over de levenskwaliteit in Aarschot. “We betrekken zo alle Aarschottenaren,” zegt Isabelle Dehond, voorzitter van Open Vld Aarschot. “Nooit eerder werd zo een bevraging georganiseerd bij alle inwoners van de stad. Wij geloven enorm in de kracht ervan. Want als mensen hun stem laten horen, kunnen wij met Open Vld Aarschot daarmee aan de slag om nog beter beleid te maken,” voegt Gwendolyn Rutten, schepen in Aarschot, toe.

Meedoen www.aarschotspreekt.be

De enquête bevat 13 vragen, stuk voor stuk over thema’s die de levenskwaliteit in Aarschot mee bepalen. Meedoen kan op drie manieren. Via het enquêteformulier dat u binnenkort krijgt toegestuurd, met een gratis bijgeleverde retourenveloppe. Via de Open Vld’ers van Aarschot die u op de markt kan tegenkomen of op andere activiteiten. En online via www.aarschotspreekt.be. Alle vragen beantwoorden neemt maximum 10 min. van uw tijd in beslag.

Huis-aan-huis

In het weekend van 29 oktober zal Open Vld Aarschot ook een aantal huis-aan-huisbezoeken doen. Per wijk komen de medewerkers langs én luisteren ze graag wat u van Aarschot vindt. Het exacte programma van die huis-aan-huisronde vindt u op de Facebookpagina van OpenVld Aarschot en op http://www.aarschot.openvld.be/

Aarschottenaar krijgt inspraak

Eind van dit jaar wil Open Vld Aarschot met de resultaten van de bevraging naar buiten komen én met bijkomende beleidsvoorstellen. “Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact. Met de prioriteiten gaan wij aan de slag,” besluit Isabelle Dehond.

Naar de enquête!