Open Vld Congres ’17: Debatteer en beleef mee!

Met dit congres – en aan de hand van onze 5 richtingaanwijzers uit de Toekomstverklaring – stellen we onze ambities scherp. We kijken vooruit en denken samen na over waar we binnen 10 jaar als mens en samenleving willen staan. We bepalen onze visie en werken ze uit aan de hand van voorstellen.

Wij kiezen voor een goed leven, in vrijheid, voor jezelf en de mensen om je heen. We laten daarbij niemand achter, dat spreekt vanzelf.

We doen aan politiek in dialoog en met een duidelijk doel: zoveel mogelijk vrije mensen en een samenleving die vooruitgaat. Wij willen niet terug naar vroeger. En nog minder willen we de snel veranderende samenleving ondergaan. Wij hebben de ambitie om onze toekomst beter te maken.

We nodigen ook jou uit om mee te denken en doen. Iedereen die onze Toekomstverklaring onderschrijft en zich kan vinden in de vijf richtingaanwijzers, kan meewerken. Op het congres op 17, 18 en 19 november in de Zuiderkroon in Antwerpen hakken onze leden tijdens de discussies en congreswerkzaamheden de knopen door.

Op het congres valt veel te beleven. Vrijdagavond opent gastspreker Johan Norberg om 19u30u het congres met zijn visie op Vooruitgang. Voorzitter Gwendolyn Rutten sluit zondag om 12u af met een speech en receptie. Meer info volgt snel!