Power Woman aan het woord: Gwendolyn Rutten

Lef en ambitie, dat zijn voor mij geen vieze woorden. Ik had nooit een stappenplan. Dat zou niet werken denk ik. Maar als ik ergens voor ga, doe ik dat voor de volle 100% met lef en ambitie. Het was en is mijn overtuiging dat je ook als jonge, onbekende vrouw zonder politieke stamboom de top kunt bereiken – zeker in een liberale partij.

Haydée De Loof droomt van een wereld waarin mannen en vrouwen gelukkig kunnen leven en werken. Om dit te bereiken is gelijkwaardigheid een heel belangrijke voorwaarde.

Met haar blog wil ze andere mensen inspireren en motiveren om hun dromen waar te maken. Elke droom is belangrijk en is de moeite waard om in te investeren. Ze wil anderen bewustmaken van hun eigen capaciteiten en helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Haydée stelde me een aantal vragen, die ik met veel plezier beantwoordde.

Lees hier het interview.