Rutten nodigt uit: zet Aarschot mee op de kaart

Op zaterdag 2 juni organiseert kandidaat-burgemeester Gwendolyn Rutten een stadscongres in Aarschot. De toekomst van de stad zal er centraal staan, waarbij de burgers hun visie en ideeën kunnen delen. Gastspreker Bart Somers zal er als inspirerend voorbeeld de succesformule van zijn stad Mechelen uit de doeken doen. Nadien is er tijd voor een feestje.

Gastvrouw Gwendolyn Rutten nodigt in haar thuishaven Aarschot de inwoners uit om in gesprek te gaan. Hoe zien zij de toekomst? Het congres is de ideale gelegenheid om ideeën uit te wisselen over Aarschot. Iedereen is dan ook welkom om zijn visie, plan, idee of mening te geven om samen de parel van het Hageland nog beter te maken. Een uniek moment dus om te praten over wat er reilt en zeilt in de stad en deelgemeenten. Een uniek moment om te debatteren over wat er echt toe doet en leeft bij de inwoners. Het evenement voor en door burgers wil verschillende thema’s aan bod laten komen. Met die input gaat Open Vld Aarschot dan aan de slag om een passend liberaal programma op poten te zetten voor de stad.

Tips & tricks met Bart Somers, beste burgemeester ter wereld
Als kandidaat-burgemeester ijvert Gwendolyn ervoor haar thuisstad op de kaart te zetten en ze nog aangenamer te maken voor iedereen. Rutten nodigt hiervoor Bart Somers uit, de burgervader van Mechelen, gekroond tot beste burgemeester van de wereld voor zijn verdiensten in de stad. Hij kan als geen ander tips & tricks geven om een stad extra leven in te blazen. Op het congres legt hij uit hoe hij van Mechelen een bruisende en aangename stad maakte. Een avond volledig in het teken van de toekomst van Aarschot, met het succesverhaal van Somers als inspirerend voorbeeld.
Aansluitend op het congres wordt iedereen uitgenodigd voor een feestje.

Aarschot samen op de kaart zetten? Gewoon doen.

 

Hier vind je het evenement op Facebook.